Samenwerking Podotherapie Bremer en Fysio- en Manuele Therapie Franssen van start

Podotherapie Bremer start vanaf 2 februari 2022 met een maandelijks inloopspreekuur bij Fysio- en Manuele Therapie Franssen in Erp. Hier kunt u kosteloos terecht voor een advies- of intakegesprek waarin wordt gekeken of Podotherapie Bremer iets voor u kan betekenen.

Wie zijn wij?

Sinds 1995 is Podotherapie Bremer een begrip in Uden en omgeving. Wij staan voor deskundigheid, jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht. Onze praktijk is gevestigd in Uden en Boekel.

Waar kunnen wij u mee helpen?

U kunt bij ons terecht met voetklachten en klachten die zijn ontstaan door een afwijkende voetstand en/of afwijkend looppatroon. In de meeste gevallen is er sprake van pijn aan de voeten, enkels, knieën, heupen of rug. Ook sportblessures kunnen door ons worden verholpen.

Daarnaast richten we ons steeds meer op preventie om zo de belastbaarheid te verbeteren. Hierbij staat een geode kwaliteit van bewegen voorop, waardoor klachten grotendeels voorkomen kunnen worden.

Onze podotherapeuten hebben zich gespecialiseerd in:

Bij de intake kijken we niet alleen naar de voeten, maar naar het hele lichaam. Podotherapie is maatwerk en daar nemen we de tijd voor. Er is aandacht voor u en uw klacht.  Ruime ervaring, kwaliteit en de menselijke maat zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

Herkent u zich in een van de onderstaande vragen?

Heeft u klachten en vraagt u zich af of dit te maken kan hebben met de stand van uw voeten?

Loopt u al langer met een sportblessure die maar niet over wil gaan?

Heeft u al podotherapeutische zolen, maar bent u toch niet helemaal tevreden?

Maak dan kosteloos en vrijblijvend een afspraak voor ons inloopspreekuur in Erp. U krijgt een advies op maat, en indien nodig kunt u een vervolgafspraak maken in Boekel of Uden.

Bij vragen of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0413-331090 of een e-mail sturen naar  info@podotherapiebremer.nl

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust en kijkje op onze website: www.podotherapiebremer.nl