Ouderen

Podotherapie Bremer heeft speciale aandacht voor de ouder wordende voet. Iedereen wil graag oud worden, maar niemand wil zich oud voelen. Wanneer het lopen moeilijker gaat, wordt de zelfredzaamheid van ouderen in rap tempo minder. Het negeren van pijnlijke of moeilijke voeten kan klachten in andere lichaamsdelen veroorzaken, zoals in heupen, rug en knieën. Dit beïnvloedt de mobiliteit van ouderen op een negatieve manier.

Ons ervaren team kan een belangrijke rol spelen bij het verbeteren en behouden van uw mobiliteit. Denk hierbij aan: verkeerde voetstand, verkeerde teenstand, reuma, artrose, op botjes lopen en valpreventie.

Heeft u last van uw voeten, benen, knieën, heupen of (lage) rug, waardoor u minder plezier of zelfs pijn heeft tijdens dagelijkse bezigheden? Neem op tijd contact op met de podotherapeut. Wacht niet te lang en voorkom dat pijnlijke klachten zich verspreiden in andere lichaamsdelen.

Persoonlijk contact

U krijgt bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Deskundigheid

Wij hebben 25 jaar ervaring in podotherapie.

Aandacht voor u

Podotherapie Bremer heeft aandacht voor u en uw klacht.

Goed onderzoek

Uitvoerig onderzoek met moderne apparatuur.

Podotherapie voor ouderen in regio Uden en Boekel

Podotherapie Bremer heeft een praktijk in Uden en in Boekel. Hier kunt u terecht voor podotherapie voor ouderen. Komt u uit de regio Uden of Boekel en bent u op zoek naar een professionele podotherapeut gespecialiseerd in de doelgroep ouderen? Neem contact met ons op. Ons ervaren team staat voor u klaar.

Ervaren en betrokken podotherapeuten

Wanneer u een afspraak maakt bij Podotherapie Bremer komt u bij één van onze ervaren en betrokken podotherapeuten. Zij kijken verder dan uw klacht. Door uitvoerig de tijd te nemen om naar u te luisteren en om onderzoek en behandeling uit te voeren. Daardoor heeft u als patiënt het gevoel dat er ook echt naar u geluisterd en gekeken wordt. Datgene wat in de zorg steeds vaker gemist wordt: tijd voor de patiënt, staat bij ons hoog in het vaandel.

Team Podotherapie Bremer

Neem contact met ons op