Sport

Sporten is gezond. Maar sporten met verkeerde schoenen of met een (dreigende) voetblessure of rugklachten, kan juist klachten veroorzaken of verergeren. Voeten krijgen tijdens het sporten heel wat te verduren. Zij dragen het lichaamsgewicht en tijdens het sporten is die druk nog hoger. Bij hardlopen bijvoorbeeld gaat het om drie tot wel vier maal het lichaamsgewicht. Ook van de andere spieren en gewrichten wordt het nodige verlangd. Denk maar aan snelheid, kracht en herhaalde bewegingen. Wie te weinig aandacht besteedt aan zijn voeten, loopt al snel de kans op een blessure. En dan zijn contactsporten nog niet eens aan bod gekomen.

Blessures kunnen worden voorkomen door naast een goede warming-up meer aandacht te besteden aan de voeten. Daarbij gaat het om meer dan alleen goede schoenen.

Als er weleens pijn is aan de voeten of last van de knieën, heup, rug of spieren, kan het ook gaan om een afwijkende voetstand, een verkeerd looppatroon of een voetaandoening, die verder gaat dan een blaar of eeltplek. Hoe langer die klachten worden genegeerd, hoe erger die klachten worden. Met deze klachten, maar ook met voortdurend terugkomende blaren en eeltplekken, is het verstandig een specialist te bezoeken.

Persoonlijk contact

U krijgt bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Deskundigheid

Wij hebben 25 jaar ervaring in podotherapie.

Aandacht voor u

Podotherapie Bremer heeft aandacht voor u en uw klacht.

Goed onderzoek

Uitvoerig onderzoek met moderne apparatuur.

Ervaren en betrokken podotherapeuten

Wanneer u een afspraak maakt bij Podotherapie Bremer komt u bij één van onze ervaren en betrokken podotherapeuten. Zij kijken verder dan uw klacht. Door uitvoerig de tijd te nemen om naar u te luisteren en om onderzoek en behandeling uit te voeren. Daardoor heeft u als patiënt het gevoel dat er ook echt naar u geluisterd en gekeken wordt. Datgene wat in de zorg steeds vaker gemist wordt: tijd voor de patiënt, staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u op zoek een ervaren podotherapeut? Neem dan gerust contact met ons op.

Team Podotherapie Bremer

Neem contact met ons op