Podotherapie slippers

Loopt u niet lekker op gewone sandalen of kunt u uw zolen in de zomer niet missen, dan is er nu een oplossing. Podotherapie Bremer maakt op maat gemaakte slippers voor een heerlijk loopcomfort.

De slippers worden gemaakt aan de hand van de driedimensionale scan van uw voet, waarmee ook de zolen voor in uw schoenen gemaakt worden. Op die manier worden de slippers helemaal afgestemd op uw voeten. De slippers zijn qua comfort vergelijkbaar met schoenen met inlegzolen. Zo kunt u ook in de zomer lopen met de aanpassingen die u nodig heeft voor uw voeten, zonder hiervoor dichte schoenen te dragen. U kunt kiezen uit meerdere modellen en kleuren. Zie: Slippers en sandalen op maat (comfys.nl)

Persoonlijk contact

U krijgt bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Deskundigheid

Wij hebben 25 jaar ervaring in podotherapie.

Aandacht voor u

Podotherapie Bremer heeft aandacht voor u en uw klacht.

Goed onderzoek

Uitvoerig onderzoek met moderne apparatuur.

Op maat gemaakte slippers in regio Uden en Boekel

Bij Podotherapie Bremer in Uden en Boekel kunt u terecht voor op maat gemaakte slippers. Komt u uit de regio Uden of Boekel en bent u op zoek naar een professionele podotherapeut gespecialiseerd in podotherapie slippers? Neem contact met ons op. Ons ervaren team staat voor u klaar.

Ervaren en betrokken podotherapeuten

Wanneer u een afspraak maakt bij Podotherapie Bremer komt u bij één van onze ervaren en betrokken podotherapeuten. Zij kijken verder dan uw klacht. Door uitvoerig de tijd te nemen om naar u te luisteren en om onderzoek en behandeling uit te voeren. Daardoor heeft u als patiënt het gevoel dat er ook echt naar u geluisterd en gekeken wordt. Datgene wat in de zorg steeds vaker gemist wordt: tijd voor de patiënt, staat bij ons hoog in het vaandel.

Team Podotherapie Bremer

Neem contact met ons op