Meetapparatuur om u nóg beter te helpen

Om een nauwkeurig onderzoek uit te voeren naar uw looppatroon en afwikkeling van uw voeten tijdens het lopen, maken wij gebruik van een RS SCAN drukmeetsysteem. Door op deze plaat te staan of eroverheen te lopen (met en zonder schoenen), wordt via de computer de drukverdeling onder de voet bekeken. Met behulp van deze metingen kunnen wij mogelijke afwijkingen zien die met het blote oog niet direct opvallen.

Voor het beoordelen van de voetstand en het maken van podotherapeutische zolen maken wij gebruik van een 3D scan.

Met deze 3D scan wordt een driedimensionale afdruk van de voeten gemaakt. Hierdoor kunnen wij de hoogtes van de voetboog exact meten. Daarnaast zorgt een 3D afdruk ervoor dat de zolen naadloos op de voeten aan kunnen sluiten. Verder kan er druk verdeeld worden waar dit nodig is en kunnen wij de voetstand corrigeren.

Vervolgens worden de zolen ingetekend op uw voetafdrukken en bij ons in de werkplaats gefreesd en afgewerkt. Het afdekken en op maat maken van de zolen gebeurt tijdens de ophaalafspraak.

Persoonlijk contact

U krijgt bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Deskundigheid

Wij hebben 25 jaar ervaring in podotherapie.

Aandacht voor u

Podotherapie Bremer heeft aandacht voor u en uw klacht.

Goed onderzoek

Uitvoerig onderzoek met moderne apparatuur.

Ervaren en betrokken podotherapeuten

Wanneer u een afspraak maakt bij Podotherapie Bremer komt u bij één van onze ervaren en betrokken podotherapeuten. Zij kijken verder dan uw klacht. Door uitvoerig de tijd te nemen om naar u te luisteren en om onderzoek en behandeling uit te voeren. Daardoor heeft u als patiënt het gevoel dat er ook echt naar u geluisterd en gekeken wordt. Datgene wat in de zorg steeds vaker gemist wordt: tijd voor de patiënt, staat bij ons hoog in het vaandel.

Team Podotherapie Bremer

Neem contact met ons op