Over ons

Podotherapie Bremer is al sinds 1995 een begrip in Uden en omgeving. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor elke patiënt een individuele, unieke oplossing te vinden voor zijn/haar klachten in voet, enkel, knie, heup en/of rug.

Ervaren en betrokken podotherapeuten

Wanneer u een afspraak maakt bij Podotherapie Bremer komt u bij één van onze ervaren en betrokken podotherapeuten. Zij kijken verder dan uw klacht. Door uitvoerig de tijd te nemen om naar u te luisteren en om onderzoek en behandeling uit te voeren. Daardoor heeft u als patiënt het gevoel dat er ook echt naar u geluisterd en gekeken wordt. Datgene wat in de zorg steeds vaker gemist wordt: tijd voor de patiënt, staat bij ons hoog in het vaandel.

Persoonlijk contact

U krijgt bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Deskundigheid

Wij hebben 25 jaar ervaring in podotherapie.

Aandacht voor u

Podotherapie Bremer heeft aandacht voor u en uw klacht.

Goed onderzoek

Uitvoerig onderzoek met moderne apparatuur.

Onze missie

Podotherapie Bremer is al sinds 1995 een begrip in Uden en omgeving. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om een individuele, unieke oplossing te vinden voor klachten in voet, enkel, knie en rug, waarbij u als patiënt en uw belastbaarheid centraal staan. Mogelijke behandelmethoden kunnen zijn: podotherapeutische zolen, ortheses, taping en advies, maar ook manuele podotherapeutische behandelingen. Zoeken naar de juiste balans, zowel letterlijk als figuurlijk is daarbij het speerpunt. Bij Podotherapie Bremer wordt ruim te tijd genomen voor u en uw klacht. Wij vinden een persoonlijke benadering en aandacht voor u en uw klacht heel belangrijk. Er wordt ruim de tijd genomen voor uitvoerig onderzoek, behandeling en uitleg waarbij u in principe altijd gezien wordt door dezelfde behandelaar.

Onze visie

Ook in de toekomst zullen wij staan voor kwaliteit en de menselijke maat in de podotherapeutische voetzorg. Aandacht voor de patiënt en zijn klacht zal altijd het uitgangspunt zijn. Daarnaast willen wij ons in de toekomst richten op sport en preventie, omdat we van mening zijn dat veel klachten te voorkomen zijn.

Samenwerking

Podotherapie Bremer werkt samen met andere disciplines zoals:

  • fysiotherapeuten
  • sportartsen
  • oefentherapeuten
  • manueel artsen
  • pedicures

Dit zorgt voor een snelle onderlinge uitwisseling van informatie. Daarnaast is het gemakkelijk elkaar in te schakelen wanneer een multidisciplinaire behandeling of aanpak noodzakelijk is.

Podotherapie in Uden en Boekel

Podotherapie Bremer heeft twee praktijken. U vindt ons in Uden en in Boekel. Komt u uit de regio Uden of Boekel en bent u op zoek naar een professionele en ervaren podotherapeut? Neem contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor u klaar.

Neem contact met ons op