Podomanuele therapie

Manuele therapie is een vrij nieuwe ontwikkeling in de podotherapie. Middels kleine manipulaties kunnen blokkades in voet en onderbeen opgeheven worden. Hierdoor ontstaat herstel van functie, wat van groot belang is voor het herstel in de gehele keten van het bewegingsapparaat. Tevens kan, indien de blokkade opgeheven kan worden door manipulatie, veel sneller herstel optreden van aangedane structuren. De manipulatie dient meestal ter ondersteuning van een andere podotherapeutische therapie (b.v. taping, zool, etc.). Manuele therapie kan ook bij Podotherapie Bremer gegeven worden.

Persoonlijk contact

U krijgt bij ons altijd dezelfde behandelaar.

Deskundigheid

Wij hebben 25 jaar ervaring in podotherapie.

Aandacht voor u

Podotherapie Bremer heeft aandacht voor u en uw klacht.

Goed onderzoek

Uitvoerig onderzoek met moderne apparatuur.

Podomanuele therapie in regio Uden en Boekel

Podotherapie Bremer heeft een praktijk in Uden en in Boekel. Hier kunt u terecht voor podomanuele therapie. Komt u uit de regio Uden of Boekel en bent u op zoek naar een professionele podotherapeut gespecialiseerd in podomanuele therapie? Neem contact met ons op. Ons ervaren team staat voor u klaar.

Ervaren en betrokken podotherapeuten

Wanneer u een afspraak maakt bij Podotherapie Bremer komt u bij één van onze ervaren en betrokken podotherapeuten. Zij kijken verder dan uw klacht. Door uitvoerig de tijd te nemen om naar u te luisteren en om onderzoek en behandeling uit te voeren. Daardoor heeft u als patiënt het gevoel dat er ook echt naar u geluisterd en gekeken wordt. Datgene wat in de zorg steeds vaker gemist wordt: tijd voor de patiënt, staat bij ons hoog in het vaandel.

Team Podotherapie Bremer

Neem contact met ons op