Ons team

Met trots presenteren wij het team van Podotherapie Bremer. Ons team bestaat uit podotherapeuten, een praktijkondersteuner, zooltechnicus en secretaresse. We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug.

Joris Bremer

Joris Bremer

Praktijkeigenaar & podotherapeut

Sinds 1995 ben ik de praktijkeigenaar van Podotherapie Bremer, met onze locaties in Boekel, Uden en Erp. Mensen zien bewegen en begrijpen hoe en waarom ze zo bewegen, dat is de essentie! Podotherapie is een prachtige vak waarin het bewegen en belasten centraal staat.

Je moet “het” zien en kunnen vertalen naar de oplossing, de juiste therapie. Daarom is ervaring ook zo`n groot goed, hetgeen ik na ruim 25 jaar podotherapie wel kan beamen.

# keep your balance

# finding centre

# sport

Mieke Bremer

Mieke Bremer

Praktijkondersteuner

Als vrouw van Joris werk ik sinds 2009 als praktijkondersteuner in onze praktijk. Financiële en beleidsmatige taken, personeelszaken, PR en het bewaken van de kwaliteit behoren tot mijn taken.

Daarnaast probeer ik probeer oog te hebben voor net dat beetje extra en persoonlijke aandacht: de deur openhouden voor iemand die wat minder mobiel is, het kopje koffie voor de patiënt die van ver komt. De menselijke maat is een belangrijke waarde in onze praktijk en daar probeer ik mijn steentje aan bij te dragen.

Mandy Thoonen

Mandy Thoonen

Zooltechnicus

Sinds 2017 ben ik zool technicus bij Podotherapie Bremer. Ik modelleer de zolen, zorg dat ze gefreesd worden en werk ze af. Daarnaast voer ik ook schoenmodificaties uit zoals bv. Hakverhogingen en afwikkelingen. Ik ben een snelle werker en werk erg precies. Ik zorg dat er overzicht blijft in de werkplaats en houdt de voorraden bij en vul deze aan.

Daarnaast heb ik ook patiëntcontact doordat ik zolen aflever en de op maat gemaakte slippers en sandalen aanmeet. Verder ondersteun in mijn collega’s met verschillende administratieve taken. Het leuke aan mijn werk is de veelzijdigheid.

Wellicht zien of horen we elkaar een keer!

Jennie Verhoeven

Jennie Verhoeven

Podotherapeut

Sinds 2015 ben ik werkzaam als podotherapeut bij Podotherapie Bremer. Ik werk op beide locaties, in Uden en Boekel. in 2006 ben ik afgestudeerd als podotherapeut.

Ik heb een verdiepende opleiding gedaan tot manueel therapeut, wat ik kan toepassen in mijn onderzoek als podotherapeut. Hiermee is het mogelijk eventuele blokkades op te lossen door middel van een manipulatie.

Daarnaast onderhoud ik het contact met onze gecontracteerde pedicures binnen de ketenzorg en heb de diabeteszorg onder mij. Ik ben erg secuur in mijn werk en vindt het fijn om op tijd te werken. Verder ben ik een sociaal mens en vindt daarom het contact met de patiënten erg leuk.