Team:

Joris Bremer, Senior Podotherapeut en praktijkeigenaar

Ik ben in 1995 gestart met de praktijk en heb inmiddels dus al 22 jaar ervaring als podotherapeut. Ik ben podotherapeut en heb me gespecialiseerd in podo-manuele therapie en podoposturale therapie.
Destijds heb ik gekozen voor het vak omdat ik graag met mijn handen werk, maar ook een baan zocht waarbij ik veel contact had met mensen uit verschillende leeftijdsfasen. Ik heb dat in de podotherapie gevonden. Ik vind het belangrijk om met mijn patiënten een band op te bouwen en samen te werken naar een goed resultaat. Dat kan alleen als je luistert naar de patiënt en en hiervoor de tijd neemt.
Podotherapie is ook een ambachtelijk vak. De zolen en slippers die ik aanmeet vervaardig ik zelf. Er wordt door middel van een 3D scan een voetafdruk gemaakt, ik kijk welke elementen er verwerkt moeten worden in de zool en maakt de zool passend in de schoen. Dat alles om te zorgen dat de klachten verholpen of voorkomen worden.

 

Lidmaatschap NVvP en KP en AGB-code:

Nederlandse vereniging van Podotherapeuten (NVvP) Lidnummer 10036

Kwaliteitsregister Paramedici (KP) nummer: 3990991596

AGB-code: 26000307

 

Jennie Verhoeven, Podotherapeut

Ik ben opgegroeid in Eerde en momenteel woonachtig in Veghel. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee kinderen.
Na mijn middelbare schoolperiode ben ik begonnen met de opleiding Podotherapie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, waar ik in 2006 mijn diploma heb behaald. Vanaf toen ben ik vol enthousiasme aan het werk gegaan als podotherapeut en heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan en mijn kennis verdiept en verbreed middels cursussen en scholingen.
Ik werk graag met mensen en vind het een uitdaging mijn patiënten van hun pijnklachten en blessures af te helpen.

Lidmaatschap NVvP en KP en AGB-code:

Nederlandse vereniging van Podotherapeuten (NVvP): 10526

Lidnummer Kwaliteitsregister Paramedici (KP) nummer:59908210896

AGB code:26000094

0413-331090

Stel een vraag | Maak afspraak