Podotherapie Bremer ontvangt 10.000ste patiënt

Podotherapie Bremer heeft op 10 oktober 2017 de 10.000ste patiënt ontvangen in de praktijk. Inmiddels is Bremer podotherapie al meer dan 20 jaar een begrip in Uden en omgeving.

10000ste patient

Na het behalen van zijn diploma heeft Joris Bremer eerst ervaring opgedaan in andere praktijken, om vervolgens als podotherapeut te starten in de praktijk van Maarten Gruwel aan de Heinsbergenstraat. Daar zag hij op 28 juni 1995 zijn eerste patiënt.

In 1996 opende hij zijn eigen praktijk aan de Geren in Uden. Daar heeft hij tot 2006 met veel plezier gewoond en gewerkt om vervolgens te verhuizen naar Hurk.
Met de opening van een tweede praktijk in Boekel in oktober 2015 en de komst van een tweede podotherapeut, was het tijd voor een flinke uitbreiding van de praktijk in Uden. Deze uitbreiding van de praktijk is half 2017 voltooid. Inmiddels werken wij met twee podotherapeuten, een assistent podotherapeut en een ondersteunende medewerkster in de praktijk. Door de uitbreiding kunnen wij alle podotherapeutische zorg verlenen aan onze patiënten, waaronder ook het maken van op maat gemaakte slippers en sandalen en de podotherapeutische zorg voor diabetes patiënten. Ook is het nu mogelijk om in de avond een afspraak te maken en zijn de wachttijden minder lang geworden.

Op 10 oktober ontving onze podotherapeut Jennie mevrouw Steur als de 10000ste patiënt in de praktijk in Boekel. Om even stil te staan bij deze mijlpaal ontving mevrouw Steur een mooie bos bloemen.

0413-331090

Stel een vraag | Maak afspraak